Orkide’.

Jag har en massa orkidéer, men de blommar alltför sällan. Jag pysslar om dem, plågar dem, glömmer dem, torkar dem, vattnar dem, ja, allt man kan tänkas göra med en växt…nästan. Men med några års mellanrum sticker det upp en blomstjälk ur krukan, och då tänker jag att det varit värt varje år av väntan. Jag har gott om tålamod och gillar att titta på när luftrötterna växer, de är intressanta, de där rötterna.

2 svar på ”Orkide’.”

  1. Hi! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m
    not seeing very good results. If you know of any please
    share. Cheers! You can read similar text here:
    Najlepszy sklep

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *