Konst i olika former!

Var på bihåleröntgen på Trelleborgs Lasarett tidigt imorse. Då såg jag att sjukhusets yuccapalm ser lite annorlunda ut än vanligt. Den har en tjock stam med flera yuccatoppar som växer upp ur den. Så fin den är!
Vid entren sitter denna söta flicka i sin ensamhet, en lite sorgsen skulptur, men ack så vacker! Väl hemma slog den kreativa sidan till och jag gjorde lite skålar av lergegga, har en femlitershink full med blötlagd lera som ska torkas upp till lagom konsistens. Jag smackade på våt lera med pensel på ballonger, nu står de och torkar och ska fyllas på lite till, så de blir lite tjockare och naturligtvis hållbarare. Det kan bli bra eller bara pannkaka av alltihop. Tanken är kanske att ha någon fin färg på insidan och utsidan får jag fundera på….

2 svar på ”Konst i olika former!”

  1. Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
    I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.

    If you know of any please share. Appreciate it! You can read similar art here: Sklep online

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *