Julros i blom!

Julrosen har bott i rabatten några år och blommat med enstaka blommor på vintrarna. Ofta har löv och annat skräp dolt blommorna, som gärna har haft ansiktet nedåt. Lite trist, har jag tyckt. Dessutom så försvann hela plantan för ett år sedan men dök upp igen i somras.
I höstas fick de två plantorna nya hem i krukor istället och den ena blommar för fullt i vinterkylan (hmmm, + 5 grader), den andra har ett par knoppar som gömmer sig i bladrosetten. Jag gjorde fint till dem och klädde krukan med mossa så att det ser lite julmysigt ut.
Just denna blomman på bilden, fick jag av min förra chef (som har trädgården full) i utbyte mot jättevallmofrön, bra byte för mig och förhoppningsvis för henne också, jättevallmo är vackert och mina blommar med både enkla och dubbla blommor i lila och rött, lite blandade sorter.

3 svar på ”Julros i blom!”

 1. Hi! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords
  but I’m not seeing very good gains. If you know of any please
  share. Many thanks! You can read similar blog
  here: Sklep internetowy

 2. Hello there! Do you know if they make any plugins to
  help with SEO? I’m trying to get my site to rank for
  some targeted keywords but I’m not seeing very good results.

  If you know of any please share. Many thanks! I saw similar art here: List of Backlinks

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *