Dyson – spejsig dammsugare!

fullsizeoutput_1fb4fullsizeoutput_1fb6img_0508img_0510

Denna manick är tung. Tung att lyfta och tung att manövrera. Men…den suger bra. Liiite mycket si-fi-lookig för min smak, men utseendet har dock mindre betydelse, det är vad den gör som är viktigt här.
Om man kör raka sträckor, går fram och tillbaka med dammsugaren över mattan eller golvet, så känns den inte tung, men om man lyfter och flyttar den för att komma åt i skrymslen, då känns det i handen.
Men den gör ett bra jobb, det måste jag erkänna. Detta ska vara en riktig värstingmaskin. Den finns hos återförsäljare i Sverige, men vi köpte den direkt från tillverkaren Dyson, och då blev den 3000 kronor billigare. Tackar, tackar. Plus att min käre make lyckade prata till sig en tillbehörsbox av den storhjärtade servicemannen på Dysons chatt. Mmmm! Sånt gillar vi.
Och som tack för det, får de en bra recension av oss. Modellen heter Dyson SV10 Absolute. Tanken är att den ska ersätta vår vanliga dammsugare, vara lätt att plocka fram, utan sladdar som fastnar överallt och inte räcker runt i lägenheten och så.
Det som återstår är att prova alla tillbehören, ska faktiskt bli lite roligt, till och med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *