Vintersådd!

img_0390

img_0413

Jag såg ett inlägg på Facebook, där man kunde återanvända sina grönsaker och sagt och gjort: Jag sparade rotdelen av Cosmopolitansallad och salladslök, lät dem stå i vatten en vecka (fast det blev nog tre, glömde bort tiden 🙂 ) tills rötterna började synas och nu har jag planterat dem i lite jord. Solljus blir det inte mycket av, men lite grått dagsljus räcker kanske för dem.

Nu sitter jag med TENS-apparaten bunden kring höften och tittar på när det växer i krukan……

img_0414

Min rygg är besvärlig, men med hjälp av Internet har jag hittat några bra övningar som ska hjälpa mig att bli av med det onda. TENS-apparaten från Lidl är guld värd. Den ger bra lindring och har några olika program, den är som ett brett bälte med kardborrefäste, skönt att bara spänna den runt magen och den har inga sladdar eller kladdiga plattor.
Fick stanna hemma från jobbet igår för det gjorde så vansinnigt ont, jag låg hela dagen på yogamattan och gjorde övningar. Framstupa sidoläge var det som funkade bäst, jag som vanligtvis aldrig kan ligga på mage, då börjar hela kroppen bränna. Hemma idag också, hoppas ryggen blir bättre, inte roligt att ha ont…..

Ett svar på ”Vintersådd!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *