Fy, så kallt och skönt väder!

Idag är jag ledig, så jag tyckte att det kunde passa att gå en sväng där ute i vintersolen. Väl förberedd med långärmade tröjor och sjal upp till näsan, tog jag min påse med pantflaskor och knatade iväg till City gross. På vägen träffade jag en kollega på väg till jobbet, hon kände visst inte igen mig, jag såg så smal ut, hahaa, ja, tackar för det! Hur man kan se smal ut i tjock, lång dunjacka vete gudarna, men glad blev väl jag!
Pantade flaskor och köpte finskt rågbröd, sedan gick jag ett par kilometer i solen. Det blev lite kallt om tårna till slut, kängorna är inte vinterfodrade, så kylan kryper ju in i skorna till slut.
Vid fotbollsplanen växer buskar, som är vackert dekorerade med rosa små kulor, hur fint som helst.
Jag funderar ju starkt på att börja odla bonsai till våren, jag kikar runt lite när jag är ute, kanske finns en liten vildväxande planta någonstans, fast jag vet inte om man får ta en växt bara hur som helst…får kolla upp det…
Ja, vädret idag är riktigt vackert, men det räcker med kyla för min del idag, nu ska jag tappa upp ett varmt bad och löga mig i det en liten stund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *