Semester i Turkiet!

Denna sommaren åkte vi tillbaka till samma hotellkomplex (Kamelya Collection) som vi besökte förra året, men denna gången stannade vi där dubbelt så länge, nästan tre veckor. Vi kom fram till att det är alldeles för kort tid, det också. Här står jag och poserar vid en gammal vägg bland ruinerna i Side. Här låg vi och vilade i parasollskuggan mellan badningarna. Vi badade minst fem timmar i havet varje dag i det varma, sköna vattnet. På stranden finns två barer, där man kan hämta hamburgare och dryck hela dagen. Blev biten av en fisk i hälen. Det sved lite och jag blev ju livrädd. Efter det stod jag aldrig still med fötterna på havsbottnen. Det är då de små firrarna slår till. Men det händer ju inte alla, kanske bara om man står i deras revir. Trapphuset i vårt hus. Underbart, stort och luftigt, om nu något kan vara luftigt när det är ångande 40 grader i luften. Vem blir inte sugen på ett kvällsdopp? Badförbud i poolerna efter kl 20. Står på vår balkong på tredje våningen. I den här poolen simmade och dök vi varje kväll efter havsbadet. Drinkar och toast kunde man hämta i byggnaden som har vitt tak med tinnar. På Kamelya Collection har man verkligen använt fantasin och varit kreativa i all arkitektur i området. Stranden är bra planerad med vägar nästan ner till vattnet. Man skall icke gå i sanden eller på brädorna utan skor för det bränns… mycket…Lite pelare i gamla Side. Denna dagen var det så mördande varmt att vi knappt orkade fotografera. Affärer i gamla Side. Det är som en bazaar, alla säljer samma Hittade en liten hamn bakom restaurangerna i gamla Side. Alltid lika vackert när mörkret fallit. Solar fötterna vid poolen som tillhör Terrasshusen där vi hade vårt rum. Vi blev lite brända, kanske var vi lite för ivriga och glömde solskydd. Så det blev bad med tröja första veckan. Här tittar jag ut genom fönstret på Selin Hotel. Barnpool med bläckfiskfontän och kasebana. I restaurangen bjöds på matbuffe’ som inte är av denna världen – tre gånger om dagen. Kakbuffe’n kan få vilket konditor som helst att bli avundsjuk, såå vackert! Ja, all-inclusive är toppen. Längtar tillbaka❤️

2 svar på ”Semester i Turkiet!”

 1. You are in reality a just right webmaster. This site loading pace is amazing.
  It sort of feels that you are doing any distinctive trick.
  In addition, the contents are masterwork. you have performed a
  fantastic job on this topic! Similar here: sklep and also here: Najlepszy sklep

 2. Hi! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m
  not seeing very good success. If you know of any please share.

  Kudos! You can read similar text here: Sklep online

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *