Kamelya World, vår värld!


Har, tillsammans med älskade maken, upplevt nästan två veckors lyx i Turkiet. Vi bokade vår Bröllopsresa del 2 till Kamelia World Resort i Side i Turkiet. Mina nya flip-flops har blivit välanvända, det var så varmt, att det gick knappt att ha nåt annat på fötterna. 34-36 grader varje dag, sanden brände fötterna. Här ser fossingarna friterade ut, hahaa.
Havet var 29 grader varmt och salt, det sved i ögon, hals, bihålor, men inte ens det hindrade oss från att bada timmar i sträck. Vi hyrde en Jet-Ski och jag plumsade i ett par gånger och det var en pärs att dra sig upp på maskinen igen när armarna kändes som spagetti. Ett par dagar blåste det rejält och havet kokade av höga vågor, alla, unga och gamla, vi också, skrek och hoppade, kastade oss i det skummande vattnet och ville inte gå upp på land igen, speciellt inte dagen innan hemfärd, det var nästan sorgligt att lämna havet…

&nbsp
Detta var vägen till beachen. Överallt var det lika vackert, palmer med dadlar som hängde och dinglade i långa klasar, vackra hibiskusbuskar och andra färgglada blommande växter. Trots att det är så hett, så är det så frodigt där. Ja, nattetid vattnas det, men ändå.


Snodde några frön från en sådan här skön buske, men fröna har kommit bort. Attans.

&nbsp
Här sitter vi och läskar oss. Det är efter frukost, så vi smälter maten lite innan vi går till stranden. Eftersom det är All Inclusive, så är det bara till att hämta mat och dryck när man blir sugen, och sugna var vi mest hela tiden….syns på vågen idag.


Badmodet är som det alltid varit, både smått och stort och här är det extrastort, må tro att damerna har det varmt i sina täta badkläder.


Ett träd med en stor och mystisk frukt eller kotte, undrar vad den heter?


En nattbild, upplysta pooler och palmer överallt. Jaa, vi längtar tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *