5:2-kvällsmat.

20131126-191444.jpg

Igår blev det färsbiff till kvällsmat, övriga familjen fick köttbullar stekta i smör, jag stekte min biff i teflonpanna. Den blev lika god men fettsnål, 200 kcal, kokta ärtor och en liten potatis till. Detta kunde jag unna mig eftersom jag bara drack olika drycker och höll mig sysselsatt med ditten och datten, då känns inte kurret i magen. Det blev min längsta fasta utan mat, vi åt halv sju på kvällen, alltså blev det 21 timmar utan mat. Lätt som en plätt (denna gången).

Ett svar på ”5:2-kvällsmat.”

  1. Wow, marvelous blog format! How lengthy have you been blogging for?

    you made blogging glance easy. The whole look of your site is
    magnificent, let alone the content material! You can see similar here ecommerce

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *