Underbara hängbegonia!

20130908-134553.jpgDenna hängbegonia, med jättestora gula och orangea blommor, köpte vi när vi var på semester i Polen i juli. Nu har jag tagit sticklingar, och hoppas att de rotar sig. Själva moderplantan ska jag klippa ner lite senare i höst och försöka få den att trivas inomhus. Min mamma har riktigt gröna fingrar – den stickling hon fick för en månad sedan blommar. Så, ifall mina försök misslyckas, så kan vi nog få en planta av henne…

5 svar på ”Underbara hängbegonia!”

  1. Hi! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
    I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but
    I’m not seeing very good success. If you know
    of any please share. Cheers! You can read similar art here:
    Hitman.agency

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *